a la carte

Voorgerechten

Vega keuze, Lola Montez Oostenrijkse kaas gerijpt in bergbloemen en kruiden      € 11,75

Onze terrine van gemarineerde eendenlever in Iberico Ham met compote           € 16,25

Noorse Coquilles uit de schelp met lotus, physalis en Edelbrons Bressaola            € 15,75

Zeeuwse Yellowtail (hamachi) met radijs, groene asperges en ingelegde rabarber   € 17,25

Soepen en Tussengerechten

Schuimend soepje van asperge gevuld met garnituur van ei, asperge en ham          €  7,75

“ Bisque” Klassieke kreeftensoep afgeblust met armangac en room                       €  8,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 15,50

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 21,75

Gegrilde Pietermanfilet met asperges en schuim van zoete aardappel                   € 23,75

Tarbotfilet gebakken op jenever lardo uit de peel met  groenten uit het seizoen    € 27,50

Stoofpotje van Hollands geitenlam geserveerd met groene salade en frieten          € 23,50

Gebakken biefstuk van de runderhaas met jus van gekneusde venkelolijf               € 26,50

Lamsvlees uit Kerkdrielse weide met chutney van rabarber, paprika en rozijn         € 26,50

Nagerechten                                       

Gemengd vers fruit met sabayon en huis gedraaid sorbetijs van roodfruit            €  9,25

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                                       Copyright©2018 Restaurant de Cantharel