a la carte

Voorgerechten

Vega keuze, Salade van palmkool met Freekeh, gezouten amandel en druiven         € 12,25

Onze terine van gemarineede eendenlever in Iberico ham met compote              € 16,75

Tagliatelle van inktvis met peterseliewortel, reeham en gekneusde hazelnoot        € 14,25

Yellowtail kingfish met herfstslaatje van zwarte rijst, manderijn en cantharel         € 17,75

Soepen en Tussengerechten

Dubbel getrokken fazanten bouillon met paddenstoelmix en platte peterselie        €  7,75

“ Bisque” Klassieke kreeftensoep afgeblust met armangac en room                       €  8,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 16,25

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 22,75

Gegrilde tarbotfilet met cantharellen, gebakken aardpeer en gefrituuurde prei      € 28,25

Hollandse hazenbout op onze klassieke wijze geserveerd…….                            € 23,75

Gebakken biefstuk van de runderhaas met herfststroganoff van paddenstoel        € 27,25

Gebraden hertenkalfsrug, wildjus verrijkt met ruby chocolade en cranberry         € 28,50

Nagerechten                                       

Pure chocolade moes met luchtige semifreddo van amaretto amandelen              €  9,25

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                                       Copyright©2018 Restaurant de Cantharel