a la carte

Voorgerechten

Vega keuze, Salade van palmkool met Freekeh, gezouten amandel en druiven         € 12,25

Krokante aardappel belegd met salade carpaccio en rauwe champignon                € 14,50

Onze terine van gemarineede eendenlever in Iberico ham met compote              € 16,75

Vlielander pepesan met appelzuurkool, kruidensla en Boule de la Mer                  € 14,25

Herfstslaatje van coquille uit de schelp, bloedworst, pruim en cantharellen           € 17,75

Soepen en Tussengerechten

Romig soepje van verse mais en bleekselderij en gerookte oesters                        €  8,75

“ Bisque” Klassieke kreeftensoep afgeblust met armangac en room                       €  8,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 13,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 15,50

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                               € 21,75

Lijn gevangen Zonnevis met groenten uit het seizoen en schuim van mais             € 25,75

Gegrilde tarbotfilet met cantharellen, gebakken aardpeer en gefrituuurde prei      € 28,25

Gebakken biefstuk van de runderhaas met jus van sjalot en groene peperkorrel   € 26,75

Wilde jacht eendenfilet met palmkool, cranberry en specerijen port jus               € 27,50

Nagerechten                                       

Ruby chocolade panne cotta en bieten/bessen ijs met gekonfijte sinaasappel        €  9,25

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 11,50

Selectie van vijf kaassoorten van de kaas meester Michel v Tricht                        € 12,50





 

                                                                                                                                                                                       Copyright©2018 Restaurant de Cantharel