a la carte

Voorgerechten

Vega, gepofte knolselder met Florence Maritime en vinaigrette van karnemelk      € 11,25

Onze terine van gemarineede eendenlever in Iberico ham met compote              € 16,75

 Gestoomde Zeeuwse mosselen met een dip van spinazie en rose harissa            € 13,50

Octopus met ingelegde venkel, cress gerookte buratta en smokkey tomaat          € 16,75

Soepen en Tussengerechten

Dubbel getrokken Patrijzenbouillon met garnituur van kool en paddestoelen         €  8,50

“ Bisque” Klassieke kreeftensoep afgeblust met armangac en room                       €  8,75 

Gebakken grote garnalen overgoten met Colombo kerrie knoflook saus               € 14,75

Krokant gebakken Kalfszwezerik met saus van zwarte truffel honing                     € 17,25

Hoofdgerechten

Vegetarisch gerecht van de dag……….                                                              € 22,75

Noordzee tongfilet’s met slaatje van suikermais, padron peper en Parmezaan       € 26,25

Gegrilde tarbotfilet met zoete aardappel, mini biet en mousseline saus                € 28,50

Duo van Baambrugse Big en octopus met roomsaus van schaaldieren                 € 24,75

Biefstuk van de runderhaas gegratineerd met paddenstoelen crème                    € 27,75

Nagerechten                                       

Ruby panna cotta met verse vijg en mousse van pure chocolade                         €  9,50

Flensjes gevuld met roomijs overgoten met gember en Grand Marnier                €  9,75

Proeverij van de vijf zoete zaligheden van de dag                                                € 12,50

Selectie van Kaasaffineurs v. Tricht *5 soorten                                                    € 13,75





 

                                                                                                                                                                                       Copyright©2018 Restaurant de Cantharel